تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
تحقيق در مورد تولید و صادرات زعفران


13 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس 2010 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقيق رشته كارشناسی تولید و بهره برداری گیاهان دارویی و معطر طرز استفاده :از زعفران می توان به شكل های مختلف استفاده كرد :دم كرده دم كرده زعفران یا چای زعفران2گرم زعفران را در یك لیتر آب جوش ریخته و بمدت نیمساعت روی آتش بسیارملایم بگذارید تا دم بكشد .تنطور زعفران:  یك گرم زعفران را سائیده و با 10 گرم الكل سفید 80 درجه مخلوط كزده و در شیشه ریخته و در آنرا ببندید . این شیشه رادر جای تاریكی گذاشته و هر روزه آنرا تكان دهید پس از دو هفته آنرا صاف كرده و از آن استفاده كنید .گرد زعفران :زعفران را در فر با حرارت 25 درجه سانتیگرد خشك كرده و سپس آسیاب كنید و از الك خیلی ریز در كنید تا گرد نرمی بدست آید .مضرات وسمیت :&nbs

ادامه مطلب  
تحقيق در مورد زعفران قاینات


40 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس 2010 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپ بخشی از تحقيق  عملیات کاشت (سال اول):در فصل بهار زمین مورد نظر را در طی یک هفته دو بار شخم زده شود به طوریکه همه کلوخها خرد شده و کود به خوبی با خاک مخلوط گردد. پس از رشد علفهای هرز را وجین نموده و تا موقع کاشت رها شود. در اوایل پاییز چند روز قبل از کاشت زمین را آبیاری و برای سومین مرتبه زیر و رو کرده بعد از آنکه همه کلوخه ها خرد شدند پیازهای به روش فارویی یا کرتی کاشته شوند.طریقه کاشت پیازها: پیازها انتخاب شده باید سالم و عاری از هر گونه بیماری و یا آسیب دیدگی بوده و قبل از کاشت با سموم قارچ کش ضدعفونی شود.فاصله پیازها روی ردیف 20 سانتیمتر و فاصله بین ردیفها را 25 سانتیمتر است که در غیر این صورت پیازها رشد مناسب نخواهند کرد در هر هکتار ب

ادامه مطلب  
زعفران و خرج کرد یک هکتار


46 صتاریخچه زعفران:زعفران با نام علمی كركوس ساتیوس Crocus Sativus  از خانواده زنبقیان Iridaceae  می باشد. در برخی منابع، مثلا در  دائره المــعارف آمریكانا   Americana Encyclopedia   ذكر شده است كه این كلمه از كریكوس Corycus كه نام منطقه ای در سیلیسیا Ciliciواقع در شرق مدیترانه می باشد گرفته شده است. عده ای مبداء زعفران را ایالت قدیم ماد ایران می دانند، برخی از محققین نیز خاستگاه زعفران را در منطقه وسیعتری از كره زمین شامل یونان، تركیه، آسیای صغیر و ایران می دانند. ایرانیان ضمن صدور زعفران به بسیاری از نقاط جهان باستان، خواص آن را به یونانیها، رومیها، چینیها و اقوام سامی  از جمله عربها معرفی كردند و شیوه زراعت آن را در سده های اول تا چهارم هجری به امم اسلامی پیرامون مدیترانه آموختند. به این ترتیب كه نخست

ادامه مطلب  
دانلود تحقيق سهم ایران از بازار زعفران


سهم ایران در بازار جهانی زعفران بیش از 60 درصد استاشاره:‌زعفران از محصولات كشاورزی است كه از دیرباز در ایران، آسیای صغیر و بخش هایی از اروپا به ویژه یونان شناخته و مصرف شده است. در گذشته مصرف زعفران به عنوان یك گیاه دارویی به لحاظ خواص آن مد نظر بوده،‌ اما امروزه زعفران به لحاظ رنگ، طعم و مزه خوب در صنایع غذایی مصر گسترده‌ای دارد. با این وجود، هنوز زعفران در بسیاری از كشورها شناخته شده نیست و مصرف جهانی آن در حد قابل قبولی نمی‌باشد.بازار جهانی زعفران به طور عمد در اختیار شش كشور می‌باشد كه عمده‌ترین صادركنندة‌ آن، ایران است. در این مقاله بازار جهانی زعفران را از نظر می‌گذرانیم و را‌‌ه‌های توسعه آن و افزایش صادرات زعفران از سوی كشورهای عرضه كننده به ویژه ایران را بررسی می نمایی

ادامه مطلب  
دانلود مقاله کامل درباره زعفران قاینات


      لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*فرمت فایل: Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)تعداد صفحه :54 بخشی از متن مقالهترکیبات:مهم ترین ترکیبات موجود در زعفران شامل ترکیبات زرد رنگ که به خوبی در آب محلول اند (مشتقات کروستین)، ترکیبات تلخ از جمله پیکروکروسین که به ویژه مقوی معده می‌باشند، مواد معطر (اسانس) که مهم ترین ترکیب آن سافرانال می‌باشد که گاهی تا ۱درصد زعفران را تشکیل می‌دهد، روغن ثابت به میزان حداکثر ۱۰درصد، رطوبت حدود ۱۳ـ۱۰ درصد و ترکیبات معدنی حدود ۵درصد می‌باشد.مصارف غذایی و صنعتی:زعفران به جهت طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد به وفور در غذاها (به ویژه همراه بابرنج) ، صنایع شرینی سازی، داروسازی و صنایع دیگر به مصرف می‌رسد.خواص درمانی:زعفران در کتاب رسمی داروسازی نامبر

ادامه مطلب  
زعفران تولید و صادرات 25 ص


25 صمشخصات گیاهشناسی :  زعفران گیاهی است علفی، چند ساله ، بدون ساقه كه از طریق غیر جنسی و توسط پیاز آن تكثیر می شود.تعداد گونه های زعفران بین 80 تا 100 گونه است. پیاز زعفران از نوع توپر به قطر تقریباً 3تا5 سانتیمتر و پوششی قهوه ای رنگ داردو هر پیاز زعفران شش تا نه برگ چمنی مانند و نیزه ای شكل بوجود می آورد. گل زعفران دارای سه گلبرگ و سه كاسبرگ تغییر شكل یافته و به رنگ بنفش با سه پرچم كه طول میله پرچم دو برابر بساك است . حاوی یك تخمدان است و از قسمت تخمدان خامه باریكی خارج می شود این خامه طویل و كشیده بوده و به رنگ زرد كمرنگ است كه ببه سه كلاله شفاف قرمز رنگ سه شاخه بطول 20 تا 30 میلی متر منتهی می گردد ، كه پس از خشك شدن به عنوان زعفران تجارتی مورد استفاده قرار می گیرد . زعفران خیلی مرغوب قسمت كلاله گل یعنی قسمت انتهایی خامه است و میله خ

ادامه مطلب  
دانلود اقتصاد زعفران


دسته بندی : صنایع غذایی _ کشاورزی و زراعت ،فرمت فایل:   ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) فروشگاه کتاب : مرجع فایل   قسمتی از محتوای متن ...تعداد صفحات : 55 صفحه واحد میانه اقتصاد كشاورزی موضوع : اقتصاد زعفران فهرست مطالب پیش گفتار مقدمه تاریخچه اهمیت اقتصادی زعفران قیمت زعفران قیمت جهانی زعفران بازاریابی زعفران تشكل‌های بازاریابی نیاز مبرم زعفران میزان تولید زعفران میزان صادرات زعفران در جهان مشكلات صادرات زعفران بورس بین‌المللی زعفران مشهد ایران بزرگترین تولیدكننده و اسپانیا بزرگترین صادركننده زعفران جهان آسیب‌شناسی صنعت زعفران ایران، چالش‌ها و راهكارها سهم ایران در بازارهای جهانی زعفران 60 درصد است  رقابت زعفران ایران با زعفران کشمیر آغاز شد پیش گفتار بنام خداوند جان و خرد كزین برتر ان

ادامه مطلب  
تحقيق در مورد زعفران


نوع فایل : ( Word ) قابل ویرایش تعداد صفحات : 102 صفحه بخشی از تحقيق :  زعفران با نام علمی كركوس ساتیوس Crocus Sativus  از خانواده زنبقیان Iridaceae  می باشد. در برخی منابع، مثلا در  دائره المــعارف آمریكانا   Americana Encyclopedia   ذكر شده است كه این كلمه از كریكوس Corycus كه نام منطقه ای در سیلیسیا Cilicia واقع در شرق مدیترانه می باشد گرفته شده است. عده ای مبداء زعفران را ایالت قدیم ماد ایران می دانند، برخی از محققین نیز خاستگاه زعفران را در منطقه وسیعتری از كره زمین شامل یونان، تركیه، آسیای صغیر و ایران می دانند. ایرانیان ضمن صدور زعفران به بسیاری از نقاط جهان باستان، خواص آن را به یونانیها، رومیها، چینیها و اقوام سامی  از جمله عربها معرفی كردند و شیوه زراعت آن را در سده ها

ادامه مطلب  
تحقيق درباره زعفران 100ص


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل: WORD نوع فایل : doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )  تعداد صفحات : 100 صفحه  قسمتی از متن  doc :  تاریخچه زعفرانزعفران با نام علمی كركوس ساتیوس Crocus Sativus  از خانواده زنبقیان Iridaceae  می باشد. در برخی منابع، مثلا در  دائره المــعارف آمریكانا   Americana Encyclopedia   ذكر شده است كه این كلمه از كریكوس Corycus كه نام منطقه ای در سیلیسیا Cilicia واقع در شرق مدیترانه می باشد گرفته شده است. عده ای مبداء زعفران را ایالت قدیم ماد ایران می دانند، برخی از محققین نیز خاستگاه زعفران را در منطقه وسیعتری از كره زمین شامل یونان، تركیه، آسیای صغیر و ایران می دانند.ایرانیان ضمن صدور زعفران به بسیاری از نقاط جهان باستان، خواص آن را ب

ادامه مطلب  
زعفران-تولید-و-صادرات-25-صنام فایل : زعفران-تولید-و-صادرات-25-ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 18
حجم : 28 مگابایت
زعفران ( تولید و صادرات )رشته كارشناسی تولید و بهره برداری گیاهان دارویی و معطرمقدمه: زراعت زعفران از ویژگیهای خاص برخوردار است . نیاز اندك آن به آب، امكان بهره برداری محصول به مدت 7 سال ،سهولت در امر نگهداری محصول زعفران ، حمل و نقل آن و نیز عدم نیاز مراحل كاشت ، داشت و برداشت محصول به ماشین آلات زراعی سنگین و اشتغالزایی و بازده اقتصادی بالا از پتانسیل های زراعت زعفران محسوب می شود . افزایش مصارف صنعتی دارویی و غذایی زعفران می تواند در امر افزایش سطح زیر كشت این محصول كه به طلای سرخ ایران معروف می باشد بیانجامد . افزایش قیمت زعفران توجیه اقتصادی این محصول را بدنبال دارد. ( عظیمی . علی اكبر.1383 . مقاله زعفران)زعفران از جنبه های مختلف غذایی ،دارویی ، زینتی و صنعتی اهمیت

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi